Auto Bilservice i Närke AB

Bilservice & bilreparation

Moderna bilar kräver moderna serviceverkstäder. Som en del av Bosch Car Service kan vi erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud inom bilservice och bilreparationer i Örebro. Vi kan alla märken men har extra lång erfarenhet när det gäller Volvo, Volkswagen, Audi Seat och Skoda.

Underhåll och kontroll av bilen

Hos oss får du alltid kvalitetsservice och reservdelar från Bosch till bra priser, oavsett om din bil drivs av bensin, diesel eller el. Om du är en smart bilägare vet du förstås att regelbunden bilservice förlänger din bils livslängd och ger dig ett mer problemfritt bilägande. En bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför vintern och sommaren eller innan du ger dig ut på semestervägarna. Vi kan också utföra anpassad bilservice efter servicebok eller elektroniskt intervall.

Mekaniska bilreparationer i Örebro

Även om moderna bilar är högteknologiska finns det många mekaniska komponenter som utsätts för slitage under årens lopp. Vi utför bilreparationer i Örebro och har attraktiva paketerbjudanden för reparation eller byte av till exempel avgassystem, stötdämpare, bromssystem och hjullager. Även motorns mekaniska delar som kylsystem, insugningselement och kam- och drivremssatser reparerar eller byter vi åt dig om det skulle behövas.

Bilel

I vår verkstad i Örebro utför vi diagnos och service av bilens elsystem och elektronik med den senaste testtekniken från Bosch. Vi kan också hjälpa dig med diagnos av t.ex bilens batteriladdningssystem, start- och tändsystem, belysning och Can Bus-system.

Bilservice av bensinbilar och dieselbilar

Bosch är världens ledande leverantör av modern bränsleinsprutningsteknik. Därför kan vi erbjuda dig expertråd och bilservice för både dieselbilar och bensinbilar med mycket hög kvalitet. Vi utför reparation av bensininsprutningssystem, dieselinsprutningssystem, tändningssystem, insugssystem, avgassystem samt kontroller av avgaser och emmision.

Auto Bilservice i Närke AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!