Auto Bilservice i Närke AB

Däckservice i Örebro

Anlita vår däckservice i Örebro

För många är däckbytet en mindre angenäm syssla. Ofta upplevs det som både tidskrävande och tålamodsprövande. Med vår däckservice i Örebro fixar vi ditt däckbyte snabbt, säkert och bekvämt medan du kopplar av med en kopp kaffe. Vi använder världsledande däckmonteringsutrustning som borgar för hög kvalitet och maximal säkerhet.

Balansering och hjulinställning

När du skiftar däck på vår däckservice i Örebro kan vi även kontrollera och justera hjulinställning och balansering, allt för att du ska få en säker och stabil körupplevelse på vägen.

Ditt däckhotell i Örebro

Vill du undvika tunga lyft och samtidigt spara värdefull plats hemma i garaget kan du checka in däcken på vårt däckhotell i Örebro. När du hämtar ut dina däck från vår däckförvaring har vi sett till att de är rengjorda och har en fräsch finish.

Vad säger lagen om vinterdäck?

Om du inte väljer att köra med dubbfria däck krävs två däckbyten per år. Under perioden 1:a december till och med 31 mars MÅSTE du ha vinterdäck på din bil. Du är tillåten att köra med dubbdäck från och med 1 oktober till 15 april och även under andra perioder om väglaget kräver det.

Behöver du nya vinterdäck eller sommardäck?

Läs mer om vårt sortiment av däck här.

Auto Bilservice i Närke AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!