Auto Bilservice i Närke AB

Motoroptimering

Erbjudande
BSR Motoroptimering, Köp mjukvara samt PPC enheten hos oss så får du rabatt på avkrypteringen samt att vi gör första installationenså allt är klart när du hämtar bilen.

Har du en Automatlåda och den har gått över 10.000 mil så rekommenderar vi en spolning med oljebyte som gör att växellådan blir som ny, du får bättre respons vid acceleration och du förlänger livslängden och minskar risken för problem med din Automatlåda eller DSG växellåda. Du får 20% rabatt på arbetskostnaden i samband med motoroptimeringen.

Här på Auto Bilservice utför vi Motoroptimering. En trimning / optimering  görs med antingen BSR mjukvara / Dimsport mjukvara eller  inkoppling av extern diesel/trimbox, eller som det gamla ordspråket chiptrimning.

Med rätt optimering och modifiering av bilens programvara kan du utvinna mer kraft ur din motor och få ett betydligt högre effektuttag än original. Du kan dessutom få en bättre bränsleekonomi!  Det höjda vridmomentet som du får av optimeringen på exempelvis en diesel upplever du som en helt annan drivlina helt plötsligt då du kan botten dra bilen på ett annat sätt och du behöver inte växla lika ofta så du får en helt annan karaktär och körglädje i din bil.  Prata med oss så hjälper vi dig fram till bästa resultat för just din bil. Just nu så klarar vi alla BMW, VOLVO och VAG bilar till och med 2016. Övriga modeller klarar vi självklart också.

I samband med en optimering så kan det vara lämpligt med lite bättre väghållning, en sänkningssats med montering fixar vi och samtidigt görs en komplett 4-hjulsinställning så bilen blir som en dröm på vägen.

Optiflow avgassystem samt racingkatalysator finns till dom flesta vanliga bilmodellerna och höjer effekten en hel del när man vill få ut så mycket som möjligt av optimeringen även modifiering av partikelfilter finns till ett fåtal bilmodeller

Pris lämnas på förfrågan.

Välkomna in på en motoroptimering hos Auto Bilservice i Örebro!

Auto Bilservice i Närke AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!