Auto Bilservice i Närke AB

Plåtskador & Krockskador

Just nu 30 % på bil, plåt och lackskador

Lämna in din bilskada, plåtskada eller lackskada till oss och erhåll 30 % rabatt på självrisken. (Gäller under Augusti och September)

Vi kan plåtskador och krockskador

Har du drabbats av en krockskada eller fått en olycklig repa i lacken? Ibland är oturen framme, hur försiktig man än är. Vi på Bosch Car Service hanterar bilskador och åtgärdar de flesta typer av plåtskador och lackskador – för samtliga bilmärken.

Vår ambition är att utföra arbetet med en kvalitetsnivå utöver alla branschregler och med största möjliga miljöhänsyn. Känslan när du hämtar ut din bil efter en plåtskada eller annan skada ska vara att det som hände aldrig har hänt.

Vi hjälper dig med försäkringen vid bilskada i Örebro

Bosch Car Service samarbetar med och är certifierade av alla större försäkringsbolag. Vi är dessutom godkända av Lupin som är Länsförsäkringars kvalitets- och miljöcertifiering.

Auto Bilservice i Närke AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!