Bilskador & Reparation

Moderna bilar kräver moderna serviceverkstäder. I vår välutrustade bilverkstad på utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från olika leverantörer. Med många år i branschen kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt.

Auto Bilservice Skadeverkstad:

  • Vi utför reparationer på alla bilmärken, plåtskador, lackskador samt glasskador.
  • Vi utnyttjar senaste teknik för att kunna utföra ett smidigt och bra arbete på kortast möjliga tid för allas belåtenhet.
  • Vi är godkända av försäkringsbolagen för att åtgärda försäkringsskador på de flesta bilmärken.
  • Har du en skada på bilen erbjuder vi Drive-in besiktning av skadan.
    Boka din tid här.

Maskinskade- & Plåtverkstad

Auto Bilservice grundades 1991 och vår ambition är att förknippas med begreppen hög kvalitet och kunskap. Att välja oss som skadeverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker. När du lämnar din bil till oss på Auto Bilservice kan du vara säker på att du och din bil får den hjälp du behöver. Vi reparerar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner.

Kvalitetskontroll

För din trygghet som konsument, är vi certifierad som en klass 1 verkstad och har inspektörer som kommer flera gånger om året slumpmässigt väljer ut en bil för att kontrollera kvaliteten på vårt arbete och våra processer.

Välkommen till Auto Bilservice!