Om vår verkstad

Auto Bilservice i Närke kan erbjuda dig kunskap och service med 35 års erfarenhet. I vår bilverkstad i Örebro kan vi hjälpa dig med i stort sett alla typer av bilreparationer och service – från glasskador och bilel till däck och motoroptimering samt bilskador och lackering.

Vår verkstad har idag ett gediget kunnande på bilel, bensin/dieselevärmare, air condition, diesel samt insprutningssystem för bensinbilar. Vi har modern teknisk testutrustning för att klara nutida bilars avancerade elektroniksystem.

Vi kan Volvo, Volkswagen och Audi

Visste du att mer än hälften av tekniken i din bil kommer från Bosch? Det innebär att vi har kunskapen för att kunna serva alla märken. Men vi är extra duktiga på och har en lång erfarenhet av reparationer av Volvo, Volkswagen och Audi.

Varför välja oss?

Auto Bilservice jobbar med opartiska kvalitetssäkringsföretag för kvalitetskontroll av företaget. Kontrollen omfattar hela deras verksamhet och fungerar som en trygghet för kunden.

Som bilverkstad arbetar vi med kunskap från Bosch – världens största tillverkare av bildelar och system för bilindustrin. Därigenom kan vi erbjuda ett brett utbud av underhåll, kontroll, mekaniska bilreparationer och diagnos av elektronik både för bensin- och dieseldrivna bilar.

Vi är ett certifierat bilskadecenter som gör hela skadan från början till slut och allt görs i våra egna lokaler en så kallad Klass 1 verkstad och har också blivit utnämna som årets bilverkstad av försäkringsbolag. När vi byter bilrutor så kalibrerar vi alltid den utrustning som berörs av vindrutebytet.