Auto Bilservice i Närke AB

Om oss

Auto Bilservice i Närke är en del av Bosch Car Service. Det innebär att vi kan erbjuda dig kunskap och service med en av världens största verkstadskedjor i ryggen. I vår bilverkstad i Örebro kan vi hjälpa dig med i stort sett alla typer av bilreparationer och service – från glasskador och bilel till däck och motoroptimering.

Vi kan Volvo, Volkswagen och Audi

Visste du att mer än hälften av tekniken i din bil kommer från Bosch? Det innebär att vi har kunskapen för att kunna serva alla märken. Men vi är extra duktiga på och har en lång erfarenhet av reparationer av Volvo, Volkswagen och Audi.

Öppettider:

Våra öppettider

måndag – torsdag:
fredag:
lördag:
söndag:
7.00 – 16.30
7.00 – 15.00
stängt
 stängt

Auto Bilservice i Närke AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!