Däckverkstad

För många är däckbytet en mindre angenäm syssla. Ofta upplevs det som både tidskrävande och tålamodsprövande. Hos oss fixar vi ditt däckbyte snabbt, säkert och bekvämt under tiden du kopplar av med en kopp kaffe. Vi använder världsledande däckmonteringsutrustning som borgar för hög kvalitet och maximal säkerhet.

I samband med att du skiftar däck kan vi även kontrollera och justera hjulinställning och balansering, allt för att du ska få en säker och stabil körupplevelse på vägen.

Vår omtyckta Däckservice:

  • Vi har en komplett däckservice med montering och reparation av däck.
  • Balansering och inställning av dina hjul. I samband med att du skiftar däck kan vi även kontrollera och justera hjulinställning och balansering, allt för att du ska få en säker och stabil körupplevelse på vägen.
  • Förvara dina däck i vårt däckhotell. Vill du undvika tunga lyft och samtidigt spara värdefull plats hemma i garaget, kan du checka in däcken på vårt däckhotell. När du hämtar ut dina däck från vår däckförvaring har vi sett till att de är rengjorda och har en fräsch finish.
  • Behöver du köpa nya däck? Vi har ett stort sortiment av däck och vi har alla de mest förekommande däckmärkena som tex. Continental, Michelin, Goodyear, Pirelli, Hankook, Vredestein, Nokian, Gislaved och Laufenn.

Välkommen till Auto Bilservice!